Μπαλόνια

Σε μας θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία μπαλονιών, γιρλάντες, αψίδες, κολώνες, νούμερα, ονόματα, φράσεις, μπαλόνια με ήλιο, για κάθε περίσταση, γάμος, βάπτιση, γενέθλια, εγκαίνια, Baby shower, bachelor, Gender reveal, Halloween, Αγίου Βαλεντίνου, Αποκριές, Αποφοίτηση, Γιορτή της Μητέρας, Γιορτή Πατέρα, Επέτειος, Πάσχα, Πρόταση γάμου, Χριστούγεννα.

Μπαλόνια γάμου

Διαθέτουμε και δημιουργούμε μπαλονοσυνθέσεις, απελευθέρωση μπαλονιών, μηνύματα και φράσεις με μπαλόνια, για το σπίτι της νύφης, την εκκλησία, τη δεξίωση, το bachelor party.

 

 

Μπαλόνια για βάφτιση

Ο στολισμός βάφτισης με μπαλόνια, είναι η επιτυχία της διακόσμησης. Δημιουργούμε ονειρεμένες συνθέσεις με μπαλόνια, ανάλογα με το θέμα της βάφτισης σας, αψίδες, γιρλάντες, θεματικές μπαλονοσυνθέσεις, φράσεις, ονόματα.

Μπαλόνια για γενέθλια

Διαθέτουμε μπαλόνια αριθμούς, γράμματα, λέξεις, ήρωες, μπαλόνια με φως led, με κομφετί, γιρλάντες, ζωάκια και πολλά άλλα είδη.

Gender reveal party

Στο πάρτι αποκάλυψης φύλου του μωρού , οργανώνουμε και διακοσμούμε το χώρο σας με μπαλόνια και σχετικά είδη του πάρτι.

Baby shower

Ο ερχομός ενός παιδιού είναι η γιορτή που ετοιμάζουμε με τη μέλλουσα μαμά και τις φίλες της στολίζοντας με μπαλόνια και κεράσματα το ξεχωριστό αυτό πάρτι.

Μπαλόνια γέννησης

Για να υποδεχτείτε μοναδικά το νέο μέλος της οικογένειας, στολίζουμε το χώρο σας στο σπίτι ή στο μαιευτήριο με εντυπωσιακές συνθέσεις και σκηνικά με μπαλόνια, it’s a boy, it’s a girl.

Εγκαίνια

Αναλαμβάνουμε τον στολισμό εγκαινίων με μπαλόνια, στήλες με το logo σας, γιρλάντες, τεράστια μπαλόνια, οργανώνουμε την προβολή του καταστήματος σας.