Κλόουν

Δράση κίνηση και θετική ενέργεια καθώς και συμμετοχή μικρών και μεγάλων είναι το σύνθημα μας για την ψυχαγωγία σας με τους ξεκαρδιστικούς παιχνιδιάρηδες πολύχρωμους κλόουν. Διαθέτουμε ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, μασκότ, νεράιδες, strolling table, invisible man, living statues, face painters για κάθε είδους party, γιορτή.

10537467_1513684065528137_5893774014289716133_o

Ανιματέρ για βάφτιση

Κλόουν, νεράιδες, ξυλοπόδαρος, παιδικοί ήρωες αναλαμβάνουν να υποδεχτούν τους καλεσμένους σας στην εκκλησία, να μοιράσουν μπομπονιέρες, δωράκια ή μπαλονοκατασκευές και να απασχολήσουν τα παιδιά με ειδικά ψυχαγωγικά προγράμματα στο χώρο της δεξίωσης.

Κλόουν για γενέθλια

Διαθέτουμε κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, μασκότ, νεράιδες. Οι υπηρεσίες μπορούν να συνδυαστούν με θεματική διακόσμηση, μπαλόνια, πυροτεχνήματα, ειδικά εφφέ.

Δημιουργική απασχόληση σε παιδικό πάρτι

Δημιουργικά παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για το πάρτι ή την εκδήλωσή σας. Οργανώνουμε και παρουσιάζουμε παιχνίδια survivor, Λούνα παρκ, κρυμμένο θησαυρό, karaoke, disco πάρτι, διαγωνισμούς, με έμπειρους ανιματέρ.

Παιδικές παραστάσεις και θεάματα

Σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αναλαμβάνουμε καλλιτεχνικά δρώμενα και happenings σε χριστουγεννιάτικες, αποκριάτικες γιορτές και τελετές λήξης σχολείων και νηπιαγωγείων, γιορτές Δήμων Κοινοτήτων Πολιτιστικών Συλλόγων με παραστάσεις επί σκηνής και θεάματα δρόμου (ξυλοπόδαρο, ζωντανά αγάλματα, εικαστικά happenings, παρελάσεις, strolling table, κλόουν, magic show).