Γνωρίστε μας

25+ χρόνια μαζί

Η εταιρεία ‘Πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο’ δεν είναι μια απλή εταιρεία για μας. Περικλείει μια εμπειρία 25 χρόνων στο χώρο των εκδηλώσεων.

Όλα ξεκίνησαν όταν, πριν από 25 περίπου χρόνια, συναντήθηκαν δύο κεφάτα, δημιουργικά κορίτσια, η Άννα και η Πόπη, και αποφάσισαν να μπουν στο ευαίσθητο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας σαν εμψυχώτριες. Η αγάπη τους για το παιδί και το μεράκι τους τις ώθησε να εξελιχτούν, να συμμετέχουν σε μεγάλες εκδηλώσεις και σε διεθνή φεστιβάλ και να γίνουν αναγνωρίσιμες για την υπεύθυνη επαγγελματική δουλειά τους.

Δεν έμειναν όμως εκεί. Η διαρκής καλλιτεχνική αναζήτηση τις οδήγησε να επεκταθούν στη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων κατακτώντας γρήγορα ένα μεγάλο μέρος της αγοράς. Σήμερα με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτουν, δημιουργούν προτάσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής για γάμους, βαφτίσεις, πάρτυ και αναλαμβάνουν πέρα από τη διακόσμηση, τη διοργάνωση κάθε τύπου εκδήλωσης. Ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα και η οργανωτικότητά τους θα κερδίσουν αμέσως την εμπιστοσύνη σας.

Γνωρίστε μας!

Πολυθέαμα logo

Ποιες είμαστε

Άννα Γκούζδη

Η Άννα Γκούζδη, ως εκπαιδευτικός, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού και συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ θεάτρου για παιδιά (Σλοβακία, Τσεχία, Πολωνία, Γαλλία). Εργάστηκε σαν εμψυχώτρια στην κατασκήνωση ‘Τσικιμπουμ’ στην Κρήτη και συμμετείχε στη συγγραφή του βιβλίου ‘Δημιουργικά παιχνίδια εξωτερικού χώρου’ του Μ.Φιλιππάκη. Σκηνοθέτησε παιδικές παραστάσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄/θμιαςΕκπ/σης Ν. Δράμας. Συμμετείχε στο πρόγραμμα ‘ΜΕΛΙΝΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ’ σαν εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού. Μετεκπαιδεύτηκε στην Ειδική Αγωγή και εργάστηκε σαν δασκάλα ειδικής αγωγής από το 2004 μέχρι το 2014.

Πόπη Παπαθεοδώρου

242514449_1527739474229551_6291399471485693502_n

Η Πόπη Παπαθεοδώρου παλαιότερα ελεύθερη επαγγελματίας και έπειτα υπάλληλος της πρώην Ν. Αυτοδιοίκησης Δράμας, ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το θέατρο ως μέλος της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας. Συμμετείχε σαν ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις του Σ.Φ.Γ.Τ. Δράμας. Φοίτησε στη Θεατρική Σχολή του Λάκη Κουρετζή [Θέατρο της Ημέρας] και απέκτησε γνώσεις εμψυχώτριας, παρακολουθώντας το ετήσιο σεμινάριο ‘ Το Θεατρικό Παιχνίδι στην Εκπαίδευση’. Επιπρόσθετα επιμορφώθηκε στον τομέα αυτό συμμετέχοντας σε πολλά άλλα σεμινάρια.

Η Πόπη και η Άννα συμμετείχαν σε σεμινάρια διακόσμησης μπαλονιών της Qualatex ,στις εκδηλώσεις της Ολυμπιάδας του 2004, σε διεθνή φεστιβαλ θεάτρου δρόμου στη Σμύρνη (Τουρκία) 2012 και στην Αθήνα.

Επί σειρά ετών συμμετέχουν σε Χριστουγεννιάτικες γιορτές ”Ονειρούπολη” (Δράμα), ” Μύλος των ξωτικών “(Τρίκαλα) , ”Χριστουγεννιάτικο Όνειρο” (Ελευθερούπολη), στο φεστιβάλ Κοσμόπολις (Καβάλα), στο Καρναβάλι Ξάνθης, Νέας Περάμου, Χωριστής και σε διοργανώσεις Λευκής Νύχτας των Δήμων Καβάλας, Δράμας και Παγγαίου.

Παρακολουθούν διεθνείς εκθέσεις wedding planning και διακόσμησης γάμων και βαφτίσεων και ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τάσεις.